Lahkeiden lyhennys

Lahkeiden lyhennys onnistuu osaavissa käsissä siististi ja nopeasti. Korjausompelu.net tarjoaa lahkeiden lyhennystä palveluna Espoossa ja pääkaupunkiseudulla. Lahkeiden lyhennyksen hinta riippuu housujen lahkeen mallista ja materiaalista.


Usein kysyttyä lahkeiden lyhentämisestä


Haluaisin lyhennyttää housuni miten minun tulisi toimia?

Soita minulle ja sovitaan aika jolloin tuot housut lyhennettäväksi. Mukaan sovitukseen kannattaa ottaa kengät joita yleensä käytät housujen kanssa, sekä tarvittaessa vyö. Voimme katsoa yhdessä lahkeelle sopivan pituuden sovitustilassamme. Oikeilla kengillä ja vyöllä housut asettuvat oikeaan kohtaan niin sovituksessa kuin käytössäkin.

Yleensä lyhennettyyn lahkeeseen tehdään samanlainen käänne ja ommel kuin lahkeessa alunperin on ollut. Sopimuksesta voimme tehdä myös alkuperäisestä poikkeavan, toiveidesi mukaisen käänteen.

Sovituksen jälkeen sovimme milloin voitte noutaa valmiit housut. Meiltä on saatavissa myös housujen pikalyhennyksiä.

Millainen on lahkeen oikea pituus?

Lahkeen mitta on makuasia. Toiset tykkäävät että housunlahje osuu maahan ja toiset pitävät lyhyemmästä mitasta. Yleensä lahje lyhennetään kohtaan jossa kengän kanta alkaa. Tämä mitta sopii vaikka käyttäisit vaihteeksi eri korkuisia kenkiä.

Kutistumivara uusissa puuvillahousuissa?

Jos housut ovat puuvillaa, ne kannataa pestä ennen lyhentämistä. Puuvillaiset housut saattavat kutistua pesussa. Toinen vaihtoehto on jättää lyhennettäviin housuihin hieman kutistumisvaraa, materiaalista riippuen noin 0,5-1 cm.

Miten housut kannattaa lyhentää?

Parhaan tuloksen lahkeen lyhennyksessä saa kun ylimääräinen kangas leikataan pois ja lahkeensuuhun ommellaan alkuperäistä vastaava käänne. Näin huosujen lyhennys on siisti ja huomaamaton. Lahkeiden tulisi myös olla puhtaat, ettei lika tartu silittäessä housuhin kiinni.

Aivan mahtava palvelu: ystävällinen, asiantunteva ja huomaavainen!


Voin lämpimästi suositella :) Helppo mennä. Työn jälki oli erinomainen


Palvelu oli ystävällistä ja työn jälki oikein hyvä. Oli helppoa päästä omalla autolla paikan päälle kun autopaikat oli heti vieressä.

Susanna Nurmela, Ompelimo: Everstinkuja 4, Espoo / Leppävaara / Perkkaa, 044 559 5860

Espoon paras ompelimo